Distansakademins Studieintyg - Ett Steg Framåt

Uncategorized Mar 06, 2024

Distansakademin har nyligen introducerat sina egna studieintyg, och det är något vi är glada att kunna dela med våra studenter. Detta nya tillägg är inte bara en bekräftelse på avslutade kurser, men också ett sätt för oss att visa uppskattning för våra studenter och det arbete de lagt ner!

Vad innebär det här för dig som student?

Kort sagt, dessa intyg är ett sätt för dig att visa upp dina färdigheter och den kunskap du har fått genom dina studier hos oss. Oavsett om du planerar att söka nya jobb eller bara vill ha något att visa upp för dina ansträngningar, hoppas vi att dessa intyg kommer att vara till nytta!

Varför introducerade vi studieintyg?

Vi vet att våra studenter arbetar hårt och engagerar sig i sina studier, ofta samtidigt som de jonglerar andra åtaganden. Dessa intyg är vårt sätt att erkänna det arbetet. Dessutom tror vi att de kan tjäna som ett praktiskt verktyg för dig i din framtida karriär eller vidare studier.

Vad detta betyder för framtiden

Med dessa intyg hoppas vi inte bara att ge våra studenter något de kan vara stolta över, utan också att uppmuntra till fortsatt lärande och utveckling. Det är en liten del av vår större vision om att göra utbildning tillgänglig och relevant för alla.

 

Vi hoppas att du ser värdet i dessa nya studieintyg och att de kommer att tjäna dig väl, vart än dina studier eller din karriär kan ta dig. Tack för att du valt Distansakademin som en del av din lärande resa. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din väg framåt!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.