Längtar Du Mer Efter Semestern än Jobbet? Det är Dags för En Förändring!

Uncategorized Apr 18, 2024

Känner du ofta att dagarna på jobbet bara tickar iväg, medan du räknar ner minuterna till nästa semester? Det behöver inte vara så. Tänk om du kunde vakna varje morgon med en känsla av spänning för arbetsdagen som väntar? Det är fullt möjligt, och hos Distansakademin vill vi hjälpa dig att göra den drömmen till verklighet.


Upplev Arbetsglädje med Våra Programmeringskurser
På Distansakademin erbjuder vi en rad inspirerande och utmanande programmeringskurser som kan förvandla ditt karriärperspektiv. Oavsett om du är helt ny i teknikvärlden eller har några års erfarenhet, har vi något som passar just din kompetensnivå. Våra kurser är utformade för att du ska kunna studera i din egen takt, vid sidan av ditt nuvarande jobb.


Varför Välja Distansakademin?

 • Flexibilitet: Du kan enkelt kombinera studierna med ditt...
Continue Reading...

Så Blev Daniel och Linus Virtuella Inspirationskällor under "Virtual Career Days"

Uncategorized Apr 15, 2024

Under det senaste evenemanget "Virtual Career Days" tillsammans med Framtidsverket hade vi på Distansakademin äran att presentera två av våra mest inspirerande talare: Daniel Fransén och Linus Rudbeck. Deras sessioner gav inte bara värdefull kunskap till deltagarna utan också praktiska tips om hur man navigerar i karriärvärlden och programmeringslandskapet idag.


Daniel Fransén: Mästare på LinkedIn och CV-skrivning

Daniel höll ett engagerande webinar om hur man utmärker sig på LinkedIn och skapar ett övertygande CV. Hans presentation var fylld med insikter och konkreta tips som är guld värda för alla som vill förbättra sina chanser på jobbmarknaden.


Nyckeltips från Daniels Session

 • Optimera din LinkedIn-profil: Daniel delade strategier för att göra din profil mer tilltalande och synlig för rekryterare. Det inkluderade allt från att...
Continue Reading...

Vad innebär Distansakademins jobbcoachning?

Uncategorized Apr 03, 2024

Distansakademin erbjuder en omfattande jobbcoachningstjänst som är skräddarsydd för att inte bara matcha dig med ditt drömjobb inom programmering utan också för att maximera din synlighet och attraktionskraft för potentiella arbetsgivare.

Aktiv Jobbsökning inom Programmering

Vår jobbcoachning börjar med att hjälpa dig att aktivt söka jobb inom programmering. Vi kommer tillsammans identifierar de jobb som bäst matchar dina färdigheter, intressen och karriärambitioner. Genom att utnyttja vår kunskap om branschen, guidar vi dig genom sökprocessen, från att hitta lediga tjänster till att ansöka på ett sätt som gör att din ansökan sticker ut.

LinkedIn-Profiluppdatering

I dagens digitala värld är din LinkedIn-profil din professionella fasad. Distansakademins jobbcoachning inkluderar en genomgång och uppdatering av din LinkedIn-profil för...

Continue Reading...

Full Stack-kursen från Distansakademin:

Uncategorized Apr 03, 2024

Vi kan med glädje och stolthet meddela att vår Full Stack-utvecklarkurs har inte bara visat sig vara en bästsäljare, men också en livsförändrande upplevelse för många av våra deltagare. I en tid där tekniksektorn blomstrar och efterfrågan på kvalificerade utvecklare aldrig varit större, erbjuder denna kurs inte bara relevant och uppdaterad kunskap utan också en unik möjlighet till jobb efter avslutade studier.


En Framgångssaga
Vad gör Full Stack-kursen hos Distansakademin så attraktiv? Svaret ligger i den omfattande och praktiska läroplanen som täcker allt från grundläggande programmering till de mer avancerade teknikerna inom webbutveckling. Kursen är designad för att vara både inkluderande och utmanande, vilket gör den tillgänglig för nybörjare samtidigt som den uppfyller de krav som erfarna utvecklare kan ha.


Verkliga...

Continue Reading...

Daniel och Matz höll utbildning om AI och hållbarhet i Växjö

Uncategorized Mar 19, 2024

I Växjö förra veckan samlades ett gäng företagsrepresentanter för en utbildningsdag med fokus på hållbarhet och innovation. Distansakademins VD, Daniel Fransén, tillsammans med Matz Magnusson delade med sig av sina insikter om hur ChatGPT 4, kan spela en roll i att utveckla mer hållbara företagsstrategier.

En titt på AI:s roll i hållbarhetsarbete

Under utbildningen lyftes vikten av att förstå och integrera de senaste teknologiska framstegen i företagets verksamhet, med särskilt fokus på hållbarhet. Daniel diskuterade hur AI kan användas för att inte bara effektivisera processer utan också för att bidra till ett mer hållbart företagande.

Fördelarna med att använda ChatGPT 4

ChatGPT 4 presenterades som ett verktyg med flera fördelar, bland annat:

 • Förbättrad förmåga att förstå och behålla...
Continue Reading...

Distansakademins Studieintyg - Ett Steg Framåt

Uncategorized Mar 06, 2024

Distansakademin har nyligen introducerat sina egna studieintyg, och det är något vi är glada att kunna dela med våra studenter. Detta nya tillägg är inte bara en bekräftelse på avslutade kurser, men också ett sätt för oss att visa uppskattning för våra studenter och det arbete de lagt ner!

Vad innebär det här för dig som student?

Kort sagt, dessa intyg är ett sätt för dig att visa upp dina färdigheter och den kunskap du har fått genom dina studier hos oss. Oavsett om du planerar att söka nya jobb eller bara vill ha något att visa upp för dina ansträngningar, hoppas vi att dessa intyg kommer att vara till nytta!

Varför introducerade vi studieintyg?

Vi vet att våra studenter arbetar hårt och engagerar sig i sina studier, ofta samtidigt som de jonglerar andra åtaganden. Dessa intyg är vårt sätt att erkänna det...

Continue Reading...

Hur du balanserar kodning med ditt heltidsjobb:

Uncategorized Mar 04, 2024

Tips och strategier för att effektivt lära sig programmera samtidigt som man hanterar andra livsansvar.

I en värld där teknikens framsteg aldrig tycks sakta ned, är förmågan att programmera mer värdefull än någonsin. Men hur balanserar man lärandet av kodning med ett heltidsjobb, familjeliv, och andra åtaganden? Här är några praktiska tips och strategier som kan hjälpa dig att navigera denna utmaning.

1. Sätt Realistiska Mål

Innan du dyker in i kodningsvärlden, ta dig tid att reflektera över vad du vill uppnå. Är ditt mål att byta karriär, förbättra dina nuvarande jobbfärdigheter, eller bara lära dig en ny hobby? Att sätta tydliga, uppnåeliga mål kan hjälpa dig att hålla fokus och undvika att bli överväldigad.

2. Planera och Prioritera

Effektiv tidsförvaltning är nyckeln till att balansera...

Continue Reading...

Distansakademin: Utveckla dina programmeringsfärdigheter

Distansakademin är en plattform för dig som vill lära dig programmering, oavsett om du är nybörjare eller erfaren programmerare. Vi erbjuder en rad olika kurser och utbildningar som tar dig från grunderna till avancerade programmeringskoncept.

Varför ska du välja Distansakademin?

 • Flexibilitet: Vi erbjuder onlinekurser som du kan studera i din egen takt och på din egen tid.
 • Kvalitet: Våra kurser är framtagna av erfarna programmerare och pedagoger.
 • Praktiskt fokus: Vi lägger stor vikt vid praktiska övningar och projekt så att du får möjlighet att använda dina kunskaper i verkliga situationer.
 • Stöd och hjälp: Vi erbjuder support och hjälp via e-post, telefon och forum.

Vilka kurser erbjuder vi?

 • Grundläggande programmering: Lär dig grunderna i programmering, inklusive variabler, loopar, funktioner och datatyper.
 • Programmering fördjupning:...
Continue Reading...

Från Hammar och Spik till Koda och Klick: En Ny Väg för Byggnadsarbetare

distansakademin jobb Oct 26, 2023

I ljuset av de senaste varslingsvågorna inom byggsektorn, där företag  tvingats minska sin personalstyrka betydligt, står vi vid Distansakademin vittne till en markant förändring i arbetsmarknaden. En ökande mängd av våra deltagare kommer nu från byggbranschen, med en bakgrund som byggnadsarbetare, och detta har visat sig vara en överraskande fördelaktig bakgrund för att göra en övergång till programmering.

En Bransch i Omvandling

Den senaste tiden har varit tuff för byggbranschen, med ett stort antal varsel som drabbat byggnadsarbetare. Dennis Borglin, avtalsansvarig på Byggnads Småland-Blekinge, bekräftar att det främst är snickare som berörs, och att detta utgör en betydande del av arbetsstyrkan på företag.

Detta beror till stor del på de stigande räntorna, som har haft en negativ påverkan på bostadsbyggandet och...

Continue Reading...

Kan jag balansera Yrke, Studier och Familj

programmering Oct 07, 2023

Att utbilda sig vidare utan att säga upp sig från sitt nuvarande jobb kan vara en klok väg att gå, och Distansakademin kan vara en fantastisk resurs för dig! Här är några skäl:

 Flexibilitet

 • Tidsanpassning: Du kan studera på tider som passar dig, vilket är perfekt om du arbetar på eftermiddagar. Distansakademins onlinekurser låter dig lära dig i din egen takt, när som helst på dygnet.

 • Platsobunden: Oavsett var du befinner dig kan du ta dina lektioner, så länge du har tillgång till internet.

 Bred kursutbud

 • Mångfald: Distansakademin erbjuder en mängd olika kurser inom olika ämnesområden, vilket innebär att du förmodligen kommer att hitta något som matchar dina intressen och framtidsplaner.

 • Kvalitet: Kurserna är väldesignade och erbjuder både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter.

 Testa...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.