Distansakademin deltar på Dreamhack Summer - Det hetaste evenemanget för spel och teknik!

Distansakademin, ledande inom distansutbildning av programmering, är stolta över att meddela att vi kommer att delta på årets Dreamhack Summer-evenemang som äger rum från den 16e till 18e juni. Dreamhack Summer är Europas största digitala festival och lockar tusentals entusiaster inom spel och teknik från hela världen.

Som en av de mest innovativa och framstående aktörerna inom programmeringsutbildning är vi mycket glada över att närvara på Dreamhack Summer. Detta evenemang ger oss en fantastisk möjlighet att visa upp vår expertis och engagemang för att främja teknisk kunskap och förmågor hos studenter och yrkesverksamma över hela världen.

Under Dreamhack Summer kommer vi att erbjuda en unik interaktiv upplevelse för besökarna genom våra spännande monter. Våra erfarna instruktörer kommer att vara tillgängliga för att svara på frågor, ge guider och demonstrera spännande projekt inom programmering. Besökarna kommer även att ha möjlighet att delta i tävlingar och vinna spännande priser.

Vi kommer också att presentera vårt omfattande utbildningsprogram och våra kurser som erbjuder studenter och yrkesverksamma en möjlighet att behärska programmeringens konstarter. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren utvecklare kommer Distansakademin att ge dig verktygen och kunskapen du behöver för att nå nya höjder inom programmering.

Vi uppmanar alla som är intresserade av programmering och teknik att besöka vår monter på Dreamhack Summer och lära känna oss bättre. Det är en möjlighet du inte vill missa!

För mer information om Distansakademin och våra utbildningsprogram, besök vår hemsida https://distansakademin.se/.

Följ oss även på sociala medier för uppdateringar och nyheter:

YouTube: https://www.youtube.com/c/Distansakademin

Facebook: https://www.facebook.com/distansakademin.se

Instagram: https://www.instagram.com/distansakademin.se/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/distansakademin

Om Distansakademin

Distansakademin är en ledande utbildningsplattform som erbjuder onlinekurser inom programmering och teknik. Vi är engagerade i att ge våra studenter den kunskap och kompetens som krävs för att lyckas inom dagens snabbt växande tekniska bransch. Våra kurser är utformade för att passa både nybörjare och erfarna utvecklare och erbjuder en flexibel och interaktiv inlärningsupplevelse. Besök vår hemsida för mer information.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.