Fem tips för nya utvecklare

Uncategorized Aug 30, 2020

Här kommer fem tips till alla som nyss börjat med programmering. Vi vet att det kan vara tufft att lära sig programmering men förhoppningsvis gör dessa tips det lite enklare för er.

Läs andras kod. Kolla upp andra utvecklares kod på exempelvis GitHub och försök förstå hur och varför koden är skriven som den är.

Använd Google! Det är inte "fusk" att googla fram en lösning på ett problem, faktum är att Google används av alla bra utvecklare för att lösa fel, utmaningar, eller problem snabbt och effektivt.

Sök efter programmeringsutmaningar (eller "programming challenges") online. Försök klara så många utmaningar som möjligt, detta är ett av de bästa sätten att lära sig programmering.

Bygg ett enkelt program som du kan ha användning av själv. Testa att bygga en träningsloggbok eller en Todo-lista som du kan använda själv. Detta lär dig hur du testar program och hur du uppdaterar program som används.

Ge aldrig upp. Programmering är svårt att bli bra på, men det är värt det. Ge inte upp och fråga oss på distansakademin.se om du kör fast 😁

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.