Så Blev Daniel och Linus Virtuella Inspirationskällor under "Virtual Career Days"

Uncategorized Apr 15, 2024

Under det senaste evenemanget "Virtual Career Days" tillsammans med Framtidsverket hade vi på Distansakademin äran att presentera två av våra mest inspirerande talare: Daniel Fransén och Linus Rudbeck. Deras sessioner gav inte bara värdefull kunskap till deltagarna utan också praktiska tips om hur man navigerar i karriärvärlden och programmeringslandskapet idag.


Daniel Fransén: Mästare på LinkedIn och CV-skrivning

Daniel höll ett engagerande webinar om hur man utmärker sig på LinkedIn och skapar ett övertygande CV. Hans presentation var fylld med insikter och konkreta tips som är guld värda för alla som vill förbättra sina chanser på jobbmarknaden.


Nyckeltips från Daniels Session

  • Optimera din LinkedIn-profil: Daniel delade strategier för att göra din profil mer tilltalande och synlig för rekryterare. Det inkluderade allt från att använda rätt nyckelord till att ha en professionell profilbild.
  • Konsten att skriva ett CV: Han gick igenom vad som faktiskt gör ett CV framstående. Det handlade om allt från hur man effektivt kan visa sina kompetenser och erfarenheter till vikten av att hålla det enkelt och relevant.


Linus Rudbeck Demonstrerar Programmeringens Tillgänglighet

Vid sidan av Daniels praktiska råd, visade Linus hur programmering verkligen är något som alla kan lära sig. Linus’ live-kodningssession var inte bara informativ utan också otroligt inspirerande.

Höjdpunkter från Linus’ Kodningsdemo

  • Live Programmering: Linus kodade live för att visa hur man börjar med enkla kodningsprojekt. Hans metod för att bryta ner komplexa problem till hanterbara delar gjorde programmering tillgänglig för nybörjare.
  • Interaktivitet: Han uppmuntrade deltagarna att interagera och ställa frågor genom hela sessionen, vilket gjorde det till en interaktiv läroerfarenhet för alla.

En Inspiration för Alla

Evenemanget "Virtual Career Days" med blev en succé och det var många som uppskattade föreläsningarna och tipsen.

” En spännande dag på Virtual Career days med massor med föreläsningar inleddes med Linkedin Skola med Daniel Fransén.  
Många värdefulla tips som jag är taggad att börja testa.”

” Jag tycker Linkedin är svårt. Vad ska jag skriva, dela och lägga upp? Idag har Framtidsverket Virtual Career Days. Daniel Fransén från Distansakademin.se har en Linkedin skola. Visste ni att vi i snitt lägger vi 14 min på Linkedin kontra 3 h på Tiktok? Jag behöver helt klart lägga mer tid här för att bli bättre på att använda och få ut som mest av Linkedin.”

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.