Vad innebär Distansakademins jobbcoachning?

Uncategorized Apr 03, 2024

Distansakademin erbjuder en omfattande jobbcoachningstjänst som är skräddarsydd för att inte bara matcha dig med ditt drömjobb inom programmering utan också för att maximera din synlighet och attraktionskraft för potentiella arbetsgivare.

Aktiv Jobbsökning inom Programmering

Vår jobbcoachning börjar med att hjälpa dig att aktivt söka jobb inom programmering. Vi kommer tillsammans identifierar de jobb som bäst matchar dina färdigheter, intressen och karriärambitioner. Genom att utnyttja vår kunskap om branschen, guidar vi dig genom sökprocessen, från att hitta lediga tjänster till att ansöka på ett sätt som gör att din ansökan sticker ut.

LinkedIn-Profiluppdatering

I dagens digitala värld är din LinkedIn-profil din professionella fasad. Distansakademins jobbcoachning inkluderar en genomgång och uppdatering av din LinkedIn-profil för att säkerställa att den är optimerad och speglar din fulla potential. Vi hjälper dig att framhäva dina färdigheter, erfarenheter och projekt på ett sätt som fångar rekryterares uppmärksamhet. Genom att anpassa din profil efter de senaste trenderna och bästa praxis inom branschen, ökar vi dina chanser att upptäckas av företag som söker efter talanger som du.

CV-Uppdatering

Ditt CV är kanske det viktigaste dokumentet i din jobbsökning. Vår jobbcoachning omfattar en grundlig översyn och uppdatering av ditt CV för att säkerställa att det är både aktuellt och framhäver dina styrkor på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att ditt CV ska få dig att sticka ut i den högen av ansökningar och leda till intervjuinbjudningar.

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.