Karriärväxla

Känner du att programmering får ditt hjärta att slå lite extra fort och att du vill omsätta kunskapen i praktiken till något du kan leva på?

Här är vad vi kan erbjuda för din karriärväxling!

"Efter att ha slutfört både grundläggande och fördjupningskurs samt certifiering inom C# under förra hösten så landade jag drömjobbet på ett företag i Linköping. Jag trivs som fisken i vattnet" — Joel

Känner du att intresset för programmering finns hos dig och du har testat våra kurser så är detta nästa steg till en ny karriär där du kan omsätta kunskapen i färdigheter som du kommer kunna leva på.

Kurserna här är mer ingående och bygger på en beprövad metod att lära ut programmering på professionell nivå. Vi varvar kurserna med handledning och coaching baserat på individuella behov för att säkerställa att just du lyckas.

Målet med kurserna är att du ska bli certifierad programmera och bygga en första egen portfolio av projekt som möjliggöra att du landar ditt första jobb

"Behöver du hjälp att avgöra vilken kurs som passar dig, eller vill du ha tillgång till första lektionen gratis? Kontakta mig!"

Linus Rudbeck
[email protected] 
076-323 74 94


Om karriärkurser

 

Försäljningen av våra kurser görs genom allastudier.se. Läs mer om dem och deras betalningsvillkor genom att klicka här.

De här kurserna kräver en investering av tid och pengar för att få ut deras fulla värde. Är du inte säker på att du gillar programmering och därför inte vill spendera det som krävs för dessa kurserna rekommenderar vi först att du prövar programmering genom att ta del av vårt gratis innehåll.

Testa programmering gratis
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.