Våra kurser

Våra kompletta programmeringskurser

De här kurserna är våra större och mest genomarbetade kurser. Med en genomtänkt struktur och övningar till varje avsnitt är vi säkra på att do kommer lära dig hur mycket som helst. Kurserna passar dig som vill testa programmering för att se om det är något för dig och dig som vet att du vill lära dig tillräckligt mycket programmering för att kunna jobba med det.

Köper du någon av kurserna erbjuder vi kostnadsfri handledning och hjälp ifall du skulle fastna.

Grundläggande programmering

I denna kursen kommer du få lära dig grunderna som krävs för att kunna utveckla spel, webbsidor eller appar. Vi går igenom C#, som bland annat används i Spelmotorn Unity, men också html, css och Javascript, som används för att bygga webbsidor och mobilapplikationer.

Till kursen

Programmering fördjupning

Kursen riktar sig till er som har testat programmering och nu vill bygga en karriär. I kursen går vi igenom utveckling i programmeringspråken C# och JavaScript. Vi lär oss om databaser och webbutveckling med de lite mer avancerade HTML, CSS, JS, Vue.JS och Express.JS.

Till kursen

Programmering fullstack-utveckling

I den här kursen kommer du att lära dig att själv bygga en fullständig, komplett sociala medier-sida från grunden och upp med hjälp av C#, Entity Framework och Identity API m.m. C# är ett objektorienterat programmeringsspråk som används för att utveckla applikationer på .NET-plattformen.

Till kursen

Spelutveckling för nybörjare

En mycket grundläggande kurs som passar alla åldrar. Här bygger vi spel med programmeringsspråket Scratch. Scratch är inte ett språk som alla andra, utan i Scratch bygger du dina program och spel med hjälp av block.

Till kursen

Spelprogrammering i spelmotorn Unity

I denna kurs lär vi oss bygga spel med spelmotorn Unity, ett av världens mest använda ramverk för spelprogrammering. Spel som Among Us, Fall Guys och Pokemon Go är byggda med Unity. Fördelen med Unity är att det är enkelt att komma igång och gratis.

Till kursen

Grundläggande Python-programmering

I denna kurs ger vi dig de verktyg du behöver för att komma igång med Python och bygga grundläggande färdigheter i programmering. Vi börjar med de absoluta grunderna i Python, inklusive hur du skriver och kör kod, if-satser, else-satser och variabler.

Till kursen

Office grund & fördjupning

I Office Nybörjare introduceras du till Office-paketets grunder, där vi går igenom varje program steg för steg, ger dig en stabil grund och förbereder dig för nästa nivå. Denna del passar särskilt dig som är ny till Office-paketet eller känner att du vill fylla på dina grunder.

Efter att ha byggt en stabil grund, tar Office Fördjupning dig vidare till en mer avancerad nivå. Här utnyttjas programmens fulla potential där du dyker djupt in i varje program för att lära dig tekniker och funktioner som gör dig till en sann Professionell Office-användare!

Nybörjare Fördjupning

Mängder med gratis minikurser på YouTube!

På vår YouTube-kanal har vi massor med gratis innehåll som introducerar många olika ämnen inom av programmering, jobbsökande och IT. 

Kontakta oss

Har du frågor om någon kurs?

Tveka inte att höra av dig och skicka in din fråga här i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Du får även gärna ringa oss på 076-338 15 77

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.