Omställningsutbildning

Arbetsmarknaden är i ständig förändring, för varje enskild individ är den personliga kompetensutveckling mycket viktig att prioritera.

”Jag pratade med min rådgivare på TRR och tillsammans bestämde vi att jag skulle gå en kurs i grundläggande programmering, jag upplever att jag har en starkare position på arbetsmarknaden. Jag har läst på Chalmers så kursen fördjupning var smidig att hoppa in i och nu upplever jag att min kompetensprofil på arbetsplatsen är mycket mer attraktiv.”

- Erika

Från oktober 2022 kommer en omställningsstudier och omställningsstudiestöd göra det möjligt för fler personer som befinner i arbetslivet att vidareutbilda sig utan att behöva förlora inkomst eller anställning.

Tillsammans med TRR kan Distansakademin erbjuda kurser och utbildningar för dig som är berättigad till omställningsutbildning via en omställningsorganisation.

Vid samtliga av våra kurser vid omställning ingår samtal med en jobbcoach som går igenom ditt CV, personligt brev och personliga varumärke och ger dig tips på arbetsgivare att kontakta ut vårt stora nätverk

Våra omställningskurser

Omställningskurserna innefattar bl.a.

Grundläggande Programmering | Programmering Fördjupning | Spelutveckling med Unity

Kontakta oss

Vill du ha mer information om omställningssutiestödet? Kontakta oss på mail eller telefon.

Daniel Fransen

Försäljning / Samarbeten
[email protected]
076-338 15 77

Linus Rudbeck

Utbildning
[email protected]
076-323 74 94

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.