Programmeringsutbildning för dig som vill byta karriär

Har du börjat utforska programmering och är redo för nästa steg? Ser du en möjlighet i att arbeta med programmering och är intresserad av att fördjupa din kompetens? Då är detta kursen för dig.
I kursen kommer vi börja gå in djupare på vad programmering är och ge dig kunskap och kompetens för att förbereda dig på att arbeta med programmering på en oprofessionell nivå.

"Fördjupningskursen gav mig verktyg och förutsättningar att våga söka arbete inom programmering, idag är jag projektledare på ett mellanstort företag och ångar inte en sekund att jag tog detta steg" — Amir

Kursbeskrivning

Fördjupa dina kunskaper inom programmering

Kursen riktar sig till er som har testat programmering och nu vill bygga en karriär inom det. I kursen går vi igenom utveckling i programmeringspråken C# och JavaScript. Vi lär oss om databasutveckling och webbutveckling med HTML, CSS, JavaScript, Vue.JS och Express.JS. Vi avslutar med gemensamma projekt och certifiering som ger er ett perfekt underlag för att söka jobb som programmerare.

Det är en fördjupningskurs som kräver att ni har lite kunskaper sedan tidigare eller läst vår Grundläggande kurs i programmering, med målsättningen att ni ska kunna söka ett jobb när ni genomfört kursen. 

Är man helt ny inom programmering så rekommenderar vi att man läser vår kurs Programmerare - Grundläggande Programmering innan man läser denna kurs.

Målet med kursen är att du ska bli certifierad programmerare och bygga en första egen portfolio av projekt som möjliggör att du landar ditt första jobb samt förbereder dig på en karriär inom programmering.

Skicka en intresseanmälan
och få första lektionen gratis

"Behöver du hjälp att avgöra vilken kurs som passar dig, eller vill du ha tillgång till första lektionen gratis? Kontakta mig!"

Linus Rudbeck
[email protected] 
076-323 74 94


Våra andra kurser

Är du inte redo för fördjupning, utan vill testa programmering först? Klicka här för vår grundläggande programmeringskurs, eller klicka här för att lära dig bygga spel.

Skicka en intresseanmälan
och få första lektionen gratis

Kursinnehåll

 • Fördjupning inom C#

 • Fördjupning inom HTML

 • Fördjupning inom CSS

 • Fördjupning inom JavaScript.

 • SQL-databaser

 • .NET Core WebAPI

 • .NET Core MVC

 • Node JS

 • Express JS & Express Handlebars

 • Vue JS

 • Entity Framework

Upplägg

1 termin deltid/ 80 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 80 studietimmar för att slutföra de drygt 100 moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldrarledighet.

Teori kombinerat med praktiska inslag

Utbildningen är fördelad på 10 lektioner som täcker de mest centrala delarna av grundläggande programmering och webbutveckling. Tanken är att videoavsnitten varvas med praktiska uppgifter efter varje avsnitt. Videoavsnitten är tänkt som en röd tråd som leder dig genom alla tio lektionerna.

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.

Skicka en intresseanmälan
och få första lektionen gratis

Kursledare

Linus Rudbeck

Linus har studerat IT-säkerhet, och programmering i tre år och läst fyra år mjukvaruutveckling på Högskolan. Linus jobbar med programmering och utbildning på heltid och har grundat Distansakademin.

Linus har jobbat som utvecklare och levererat projekt direkt till kunder, men även jobbat som konsult och suttit på kundens kontor, varit en del av deras team, och utvecklat deras projekt. Idag jobbar Linus främst med utbildning och brinner verkligen för att lära ut programmering.

Examen, diplom m.m.

Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov. Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov.

 

Skicka en intresseanmälan
och få första lektionen gratis

Kontakta oss

Har du frågor om kursen eller kursens innehåll? Tveka inte att höra av dig och skicka in din fråga här i formuläret så återkommer vi så snart vi kan

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.