Chat with us, powered by LiveChat

Programmeringsläger

Vi lär oss för framtiden!

Lillsved Skärgårdsläger bjuder in till en helg med ett helt nytt koncept där vi lär ut programmering!

Vi lär oss grunderna för att programmera själv i kombination med roliga fysiska aktiviteter på Lillsveds fina skola och idrottsanläggning. Bland annat kommer vi köra vi en lagom tuff och superkul Parkourbana tillsammans med instruktör så packa gympaskorna och sköna idrottsplagg!

Efter middag och trevliga kvällsaktiviteter kommer du garanterat sova gott! Allt vi gör är självklart i traditionell Lillsvedsanda.

Under en fullspäckad helg kommer deltagarna bygga sitt helt egna spel från grunden och lära sig det mest fundamentala inom programmering tillsammans med Linus Rudbeck från Distansakademin som har många års erfarenhet av att utbilda inom programmering och är en hyllad utbildare.
Platserna är begränsade därför ber vi dig som är intresserad av att lära dig bland den mest efterfrågade kompentensen kombinerat med fysisk aktivitet i en fantastisk miljö att anmäla dig snarast!

Anmälan görs på Lillsveds hemsida: https://lillsved.com/boka/ 

När: Fredag 27/1 kl. 16.00 till söndag 29/1 kl 15.00
Pris: 2 495 kr
Åldrar: 12-17 år

Var: Lillsved Folkhögskola, Värmdö

Vi bor tillsammans på Lillsved och alla måltider äts i Lillsveds trevliga restaurang och alla aktiviteter är på området. Vi skickar ut ett mer detaljerat program och en packlista efter anmälan.

Mer information & boka din plats

Kontakta oss

Vill du ha mer information om oss, arrangörerna, eller lägret? Kontakta oss på mail eller telefon.

Daniel Fransen

Försäljning / Samarbeten
[email protected]
076-338 15 77

Linus Rudbeck

Utbildning
[email protected]
076-323 74 94

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.