Chat with us, powered by LiveChat

Lär dig programmering i C# gratis online

Uncategorized Apr 16, 2020
 

Här på distansakademin.se erbjuds du utbildning inom programmering på distans helt gratis och nu ligger får första onlinekurs uppe helt gratis. Allt du behöver göra för att börja lära dig programmering är att registrera dig här.

I kursen får du lära dig de absoluta grunderna för programmering i C#. När du klarat kursen kan du skriva ett enkelt frågesport-program eller ett mycket simpelt rollspel.

Innan du genomför kursen är det viktigt att du tar med dig våra tips för att lyckas med programmering och hur du tar dig igenom denna kursen:

  • Ställ frågor om någonting är oklart! Vi svarar på kommentarer under varje specifikt avsnitt och vi svarar även på mail. Maila [email protected].
  • Försök följa med i videoguiden även om du inte känner att du förstår direkt. Du tar in kunskapen enklare om du bearbetar den ett par gånger genom att kolla på videon upprepade gånger i rad.
  • Gör alla övningar i varje avsnitt. Programmering är bäst att lära sig genom praktiskt arbete, alltså genom att programmera!
  • Ta till dig kunskap på alla de sätt vi erbjuder. Läs texten under videon, följ med i videoguiden och ladda ner och se över exempelkoden, då kommer du lyckas med ditt lärande.
  • Använd din kreativitet och testa dig fram. Utöver övningarna som tilldelas, gör egna variationer av de program som vi skriver så att du kan få möjlighet att testa vad som fungerar och inte fungerar.

För att ta del av kursen registrerar du dig här. Har du redan ett konto kan du logga in här.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.